Suomeksi  •  På svenska  •  In English  •  По-русски
TAYS Sydänsairaala
Suomeksi  •  På svenska  •  In English  •  По-русски
Helsingin Sydänsairaalan

HINNASTO

Helsingin Sydänsairaalan

LÄÄKÄRIT

Helsingin Sydänsairaala

Helsingin Sydänsairaala on TAYS Sydänsairaalan omistama sydämen hoitoon erikoistunut sairaala Jätkäsaaressa. Helsingin Sydänsairaala kuuluu Pirkanmaan sairaanhoitopiirin konserniin, se ei siis ole ykistyissairaala. Tämä mahdollistaa potilaiden hoitamisen julkisen palvelun hinnoilla. Hoitoon pääsyyn tarvitaan lähete.

Helsingin Sydänsairaalassa toimii myös yksityisvastaanotto, jonne voi tulla ilman lähetettä kuka tahansa yli 16-vuotias sydänsairauksiin liittyvissä asioissa. Ykistyisvastaanoton kautta pääsee jonottamatta tutkimuksiin ja hoitoon.

Helsingin Sydänsairaala tuo TAYS Sydänsairaalan asiantuntijuuden ja osaamisen Helsinkiin. Tays Sydänsairaala Tampereella on sydämen hoitoon erikoistunut täyden palvelun sairaala, jonka toiminnan ja kehityksen ytimessä on potilas. Tays Sydänsairaala toimii Tampereen yliopistollisen sairaalan yhteydessä ja keskuksessa hoidetaan potilaita, jotka tarvitsevat vaativaa kardiologista tai sydän- ja rintaelinkirurgista hoitoa.

Tays Sydänsairaala työllistää noin 400 erikoisosaajaa, joista noin 60 on lääkäreitä. Monialaisella osaamisella potilaalle taataan saumaton, luotettava ja turvallinen hoitokokemus.

Helsingissä tehdään paitsi sydämen perustutkimuksia myös sydämen varjoainekuvauksia ja pallolaajennushoitoja sekä rytminsiirtoja.

Helsingin tai Tampereen Sydänsairaalaan pääsee hoitoon julkisen palvelun hinnoilla mistä tahansa Suomesta käyttämällä lain suomaa erikoissairaanhoidon vapaata potilaan hoitopaikan valintaa. Lue lisää ›

Lue lisää Tays Sydänsairaalasta ›

Helsingin Sydänsairaalan

HINNASTO

Helsingin Sydänsairaalan

LÄÄKÄRIT