Suomeksi  •  På svenska  •  In English  •  По-русски
TAYS Sydänsairaala
Suomeksi  •  På svenska  •  In English  •  По-русски
Helsingin Sydänsairaalan

HINNASTO

Helsingin Sydänsairaalan

LÄÄKÄRIT

Miten hoitoon Helsingin Sydänsairaalaan?

Hoito julkisen puolen asiakkaana Helsingin Sydänsairaalassa on mahdollista, koska Helsingin Sydänsairaala kuuluu Pirkanmaan sairaanhoitopiiri -konserniin ja lähetepotilas voi valita erikoissairaanhoidon hoitopaikkansa jo nyt. Käytössäsi on kaksi väylää päästä hoitoon Helsingin Sydänsairaalaan: 

Julkisen palvelun hinnoilla
Käytät erikoissairaanhoidon vapaata hoitopaikan valintaa. 

Yksityispotilaana 

Kun epäilet sydänoireita:

1. Hakeudu lääkäriin terveyskeskukseen, työterveyslääkärille tai yksityiselle lääkäriasemalle, esim. Sydänsairaalan yksityisvastaanotolle.

Kun epäilet sydänoireita:  

1. Varaa aika Sydänsairaalan lääkärille puh: 050 573 6875 tai internetajanvarauksen kautta 

2. Jos lääkäri toteaa tutkimus- tai hoidontarpeen, pyydä lähete Sydänsairaalaan (Helsinki tai Tampere). Lähetteessä on oltava maininta vapaan hoitopaikan valinnasta.

2. Jos lääkäri toteaa tutkimus- tai hoidontarpeen, perustutkimuksia voidaan tehdä jo vastaanoton yhteydessä. Sinulle tehdään yksilöllinen hoitosuunnitelma. 

Tässä vaiheessa on myös mahdollisuus siirtyä vapaata hoitopaikan valintaa käyttäväksi julkisen palvelun asiakkaaksi.

3. Maksat hoidosta Sydänsairaalssa normaalin julkisen hinnoittelun mukaisen poliklinikka- tai hoitopäivämaksun. 3. Yksityispotilaana maksat Sydänsairaalan hinnaston mukaiset tutkimus- ja hoitomaksut.
Tällä hetkellä poliklinikkamaksu on 32,70 €/vastaanottokäynti ja hoitopäivämaksu 38,80 €/hoitovuorokausi.  
Vastaanoton tutkimuksista, toimenpiteestä tai leikkauksesta ei tule potilaalle muita ylimääräisiä maksuja kuin julkisen sektorin asiakasmaksut. Maksut laskuttaa Pirkanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymä. Helsingin Sydänsairaalan yksityisvastaanotolle voi hakeutua kuka tahansa yli 16-vuotias kaikissa sydänsairauksiin liittyvissä asioissa myös ilman lähetettä yksityispotilaana, kuten mihin tahansa lääkärikeskukseen. Tällöin potilas vastaa kokonaan itse hoidon kustannuksista. 

 

Helsingin Sydänsairaalan

HINNASTO

Helsingin Sydänsairaalan

LÄÄKÄRIT