Suomeksi  •  På svenska  •  In English  •  По-русски

Töitä tarjolla

10.10.2017

Sairaanhoitaja tai röntgenhoitaja perhevapaasijaisuuteen

Haemme sairaanhoitajaa tai röntgenhoitajaa Helsingin Sydänsairaalaan perhevapaasijaisuuteen.
Helsingin Sydänsairaala on TAYS Sydänsairaalan omistama sydämen hoitoon erikoistunut sairaala Jätkäsaaressa.  Sydänsairaalassa on sekä yksityisvastaanotto että toimenpidesali.  Helsingissä tehdään mm. sydämen varjoainekuvauksia ja pallolaajennushoitoja sekä rytminsiirtoja. Haemme tiimimme perhevapaasijaisuuteen sairaanhoitajaa tai röntgenhoitajaa. Eduksi katsotaan sydänpotilaan hoitotyön tuntemus sekä kokemus akuuttihoitotyöstä tai toimenpidesaleista (angio, PCI). Edellytämme hyvää asennetta asiakaspalvelutyöhön sekä tiimityötaitoja. Palvelupäällikkö, hoitotyön lähiesimies Soile Timbergiltä voi kysyä lisää tehtävistä  13.10.2017   ja 20.10.2017 kello 8-13.

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen soile.timberg@sydansairaala.fi .

Yhteystiedot                               Soile Timberg p. 050 5645462

Työpaikan osoite                        Länsisatamankatu 16, 00180 Helsinki